Meget livlig start på Syddansk-kinesisk Forening

Lørdag blev der holdt stiftende generalforsamling, så Fei Yu kunne føre sin idé om en Syddansk-kinesisk forening ud i livet.

Fei Yu på den stiftende generalforsamling.

Fei Yu på den stiftende generalforsamling.

“Det er en forening for kinesere, der bor i regionen og selvfølgelig også for danskere, der har en interesse i kinesiske forhold”, siger Fei Yu til SønderborgNYT.

I Danmark er vi verdensmestre i foreninger og alene i Sønderborg er der langt flere end 300 af slagsen. Men for mennesker fra andre lande, så er det med at lave foreninger ikke sådan bare lige noget, man kender til.

Derfor gav Jens Knudsen en grundig gennemgang af, hvad en forening egentlig er – og også i vejen til at stifte netop

en forening. Den vej blev derefter fulgt fra punkt til punkt og i sidste ende stod deltagerne med Syddansk-kinesisk Forening og dens bestyrelse.

Alt imens voksne stod og talte, stillede spørgsmål og svarede, så rendte de medbragte børn rundt og legede ganske lystigt – og det viste, at det at stifte en forening ikke nødvendigvis skal ske i stor alvor.

“Nu, hvor forening er stiftet, så kan vi samles til kinesiske højtidsdage, så det ikke alene kommer til at handle om kinesisk nytår. Vi har også planer om at lære danskere noget om den kinesiske kultur”, siger Fei Yu.

Link: http://www.xn--snderborgnyt-vjb.dk/meget-livlig-start-paa-syddansk-kinesisk-forening/

De kinesisk medlemmer af bestyrelsen - hertil kommer Jens Knudsen og Hans Lehmann.

Navnene på de fem kinesiske medlemmer af bestyrelsen – hertil kommer Jens Knudsen og Hans Lehmann.